Fatemeh Rahbar

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Fatemeh Rahbar
Fatemeh Rahbar.jpg
Anggota Parlemen Iran
Wiwit linggih
SadurungéMati sadurunge sumpah ing taun 2020
ConstituencyTehran, Rey, Shemiranat lan Eslamshahr
Mayoritas787,485 (42.75%)
Linggih
28 Mei 2004 – 28 Mei 2016
ConstituencyTehran, Rey, Shemiranat lan Eslamshahr
Mayoritas443,518 (25.47%)[1]
Rerincèn dhiri
Lairu. 1964 (age 55–56)[1]
Tehran, Iran[1]
Pati7 Maret 2020(2020-03-07) (umur 56)[2]
Tehran, Iran
BangsaIran
Parté pulitik
Gayutan pulitik liya

Fatemeh Rahbar (Pèrsi: فاطمه رهبر ‎ 1964-2020) ana politisi saka Konservatif Iranians sing njabat minangka anggota saka parlemen Iran kang sing nggantosi Tehran, Rey, Shemiranat lan Eslamshahr .

Kapilih anyar ing pemilihan, Rahbar dadi koma ing tanggal 6 Maret 2020 amarga COVID-19 sajrone wabah ing Iran.[3]Ing tanggal 6 Maret 2020, dheweke dicritakake wis mati komplikasi saka penyakit kasebut.[4]

Cathetan[besut | besut sumber]

  1. a b c "Parliament members" (ing basa Persia). Iranian Majlis. Dijupuk 28 Oktober 2014.  Priksa gandra date ing: |access-date= (pitulung)
  2. Newly-Elected Female Politician Dies of Coronavirus in Iran
  3. "Iran: 124 dead from virus including FM’s adviser, could use force to stop travel". www.timesofisrael.com (ing basa Inggris). 
  4. "Seorang lagi Ahli Parlimen Iran maut akibat COVID-19". Astro Awani. 7 Maret 2020. Dijupuk 8 Maret 2020.  Priksa gandra date ing: |access-date= (pitulung)

Link njaba[besut | besut sumber]