Fakultas Ékonomika lan Bisnis Universitas Diponegoro

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Fakultas Ékonomika lan Bisnis (Fakultas Ekonomika lan Bisnis: Basa Indonésia) Universitas Diponegoro diadhekaké ing tanggal 14 Maret 1960, tanggal mau uga dikukuhaké kanggé Dies Natalis. Fakultas Ékonoika lan Bisnis ing wiwitane gadhah jeneng Fakultas Ékonomi, lan kaubah dadhos Fakultas Ékonomika lan Bisnis Universitas Diponegoro wiwit ditetapake kaputusan Rektor Universitas Diponegoro ing tanggal 21 Juni 2011 No. 347/SK/UN7/2011, babagan kagubahan jeneng Fakultas Ékonomi Universitas Diponegoro dadhos Fakultas Ékonomika lan Bisnis Universitas Diponegoro. Ing Agustus 2010 Fakultas Ékonomika lan Bisnis Universitas Diponegoro sampun pindhah lokasinipun ten Kampus Tembalang. Kampus Tembalang digunaake kanggo Mahasiswa program S1, manawi Kampus ing Jl. Erlangga kanggé perkuliahan Diploma III, Program Magister lan S3 Dhoktor Ilmu Ékonomi. [1]

Jurusan lan Program Studi[besut | besut sumber]

Program Pascasarjana (S2 dan S3)[besut | besut sumber]

  • Program Studi Dhoktor (S3) Ilmu Ékonomi
  • Program Studi Magister Manajemen (MM)
  • Program Studi Magister Akuntansi (M.Si.)
  • Program Studi Magister Ilmu Ékonomi lan Studi Pembangunan (M.Si.)

Program Sarjana (S1)[besut | besut sumber]

  • Jurusan Manajemen
  • Jurusan Ilmu Ékonomi & Studi Pembangunan
  • Jurusan Akuntansi

Program Diploma III[besut | besut sumber]

  • Program Studi Akuntansi
  • Program Studi Manajemen Perusahaan
  • Program Studi Perpajakan

Program Pendidikan Profesi Akuntansi (PPA)[besut | besut sumber]

sak lintunipun Program-program mau, ing taun ajaran 2004/2005 dugi 2006/2007, Fakultas Ékonomi UNDIP nganaake kerja sama kaliyan Direktorat Jenderal Pajak Departemen Keuangan mbukak kelas mirunggan kerjasama Program S1 Penilaian Properti.

[2]

Dekan[besut | besut sumber]

wiwit di adhékakè dugi taun 2012 FEB Undip pun gadhah dekan kang bènten-bènten. Anapun dekan-dekan ingkang jabat wontan ing FEB Undip

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. [Buku Panduan Fakultas Ekonomika lan Bisnis Undip Tahun 2011]
  2. : Situs Resmi diundhuh tanggal 19 September 2012

Pranala njaba[besut | besut sumber]