Fakir

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Fakir (Basa Arab: فقیر‎ (kata benda:faqr); éjaan Inggris: [fəˈkɪər]) Kang asalé saka faqr ,ya iku tiyang kang sengsara uripé uga ora nduweni bonda lan tenaga kanggo nguripe awaké dhewé lan sanak bojoné


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Fakir&oldid=985768"