Fakir

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Fakir (Arab: فقیر‎‎ (kata benda:faqr); éjaan Inggris: [fəˈkɪər]) Kang asalé saka faqr ,ya iku tiyang kang sengsara uripé uga ora nduweni bonda lan tenaga kanggo nguripe awaké dhewé lan sanak bojoné