Fakir

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Fakir (Basa Arab: فقیر‎ (kata benda:faqr); éjaan Inggris: [fəˈkɪər]) Kang asalé saka faqr ,yaiku tiyang kang sengsara uripé uga ora nduweni bonda lan tenaga kanggo nguripe awaké dhewé lan sanak bojoné


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Fakir&oldid=831631"