Esteban José Herrera

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Esteban José Herrera
Katerangan priangga
Jeneng dawa Estebán José Maria Herrera
Tanggal lair (1981-03-09) 9 Maret 1981 (umur 35)
Papan lair Villa Constitucion, Argentina
Dhuwur 178 m (583 ft 11.9 in)
Posisi main Forward
Katerangan klub
Tim saiki
Mitra Kukar
Angka 99
Karir nom
Boca Juniors
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
1998–2002 Boca Juniors 8 (1)
2001–2002 Talleres de Córdoba (loan) 10 (0)
2003 Messina 7 (0)
2004 Lucchese 4 (0)
2004–2005 Chacarita Juniors 34 (12)
2005–2007 Iraklis 58 (10)
2007–2008 Veria 23 (2)
2008–2009 OFI Crete 14 (0)
2009 Coronel Bolognesi 9 (4)
2010 Sportivo Italiano 10 (4)
2011 Ñublense 7 (1)
2012– Mitra Kukar 16 (13)
Tim nasioanl
2001 Argentina U-20 7 (3)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 7 July 2012.


Esteban José Herrera (lair 9 Maret 1981; umur 35 taun) ya iku pemain sepak bola kang asalé saka Argentina. Saiki dhèwèké main kanggo Mitra Kukar ing Liga Super Indonesia. Dhèwèké ana ing posisi panyerang.

Herrera miwiti kariré ing Boca Juniors ing Divisi Primera Argentina. Kanthi bebarengan karo Boca mula dhèwèké menangake gelar pisanan lan kapindho minangka pemain utama. Dhèwèké ya iku saperangan saka skuad kang menangake gelar Clausura taun 1999 lan ing taun 2001 dhèwèké bantu Boca menangake gelar Copa Libertadores.

Taun 2001 Herrera ya iku saperangan saka Argentina U-20 tim kang menangake FIFA World Youth Championship 2001.

Ing pungkasan mangsa 2001 Herrera disilihake saka Boca kanggo Talleres de Córdoba ananging sawise samangsa karo klub dhèwèké ngalih ing Italia saperlu maen kanggo FC Messina Peloro.

Honours[besut | besut sumber]

Klub honors[besut | besut sumber]

Boca Juniors
  • Argentine Primera División (1): Clausura 1999
  • Copa Libertadores (1): 2001

Country honors[besut | besut sumber]

Argentina U-20
  • FIFA U-20 World Cup|FIFA World Youth Championship (1): 2001

Pranala jaba[besut | besut sumber]


Ana loop cithakan: Cithakan:Persondata