Menyang kontèn

Es lilin

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loli es ijo.

Es loli atau es lilin[1] kalebu panganan sesegeran wujud ès sing disunduki. Panganan iki digawé saka banyu sing diwènèhi warna lan rasa (kaya ta jus jeruk, durèn, nangka, stroberi, kopyor,[2] utawa liyané) sing diwènèhi sunduk lan didhemke.

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. Es lilin Bandung
  2. "Novaonline: Es Loli Kopyor". Diarsip saka sing asli ing 2008-10-06. Dibukak ing 2016-01-08.