Es lilin

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Loli es ijo.

Es loli atau es lilin[1] kalebu panganan sesegeran arupa ès sing disunduki. Panganan iki digawé saka banyu sing diwènèhi warna lan rasa (kaya ta jus jeruk, durèn, nangka, stroberi, kopyor,[2] utawa liyané) sing diwènèhi sunduk lan didhemke.

Rujukan[besut | besut sumber]