Ericsson T20S

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Ericsson T20S
MèrekEricsson
Jejaringan kang mathukGSM 900 / 1800
Babar pisanan2000
Ukuran101 x 54 x 28 mm (3.98 x 2.13 x 1.10 in)[1]
Bobot128 g (4.52 oz)
Panyimpenan-copotNo
BatréRemovable NiMH battery
PakatonanMonochrome graphic

101 x 33 pixels, 3 x 12 chars
SwaraVibration; Monophonic ringtones, composer

Ericsson T20S ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Ericsson.[2] Sèri iki kawanuhaké ing taun 2000, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 101 x 54 x 28 mm déné boboté 128 gram. Layaré monokrom kanthi résolusi 101 x 33 piksel. Kanggo sesukan, uga ana game cacah 4 ya iku Tetris, Erix, E-maze, Ballpop. Ericsson T20S dipirantèni kodhak. Ringtone ing tilpun iki jinis monoponik. Kanggo sesambungan lewat tulisan, bisa nggunakaké sarana SMS. Batréné bisa dicopot, nganggo jinis NiMH lan bisa kanggo nganti 200 jam nalika standby lan tahan 10 jam nalika kanggo nélpon. Déné kanggo sesambungan, tilpun iki nggunakaké jaringan GSM.[1]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. a b "Ericsson T20S - Full phone specifications". gsmarena.com (ing basa Inggris). Dijupuk 2018-01-17. 
  2. "Harga dan Spesifikasi Ericsson T20S Januari 2018" (ing basa Indonesia). Dijupuk 2018-01-17. 

Cithakan:Punsèl Ericsson