Entrena

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Entrena iku kutha kang dumunung ing Spanyol pérangan lor. Sing ndunungi watara 1.451 jiwa (2008).

Entrena