Entrena

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Entrena iku kutha kang dumunung ing Spanyol pérangan lor. Sing ndunungi watara 1.451 jiwa (2008).

Entrena