Energi Managemen Indonesia

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Energi Managemen Indonésia Ya iku sajinisé Badan Usaha Milik Nagara (BUMN), dhapuré Persero[1]. Biyèn kawentar kanthi jeneng PT. Koneba (Persero) ing taun 1987, uga kalebu lembaga pamaréntah sing mbidangi konservasi lan manajemen ènergi[2]

Logo PT. Energi Managemen Indonésia

Catethan Suku[besut | besut sumber]

  1. PT. Energy Management Indonésia (Persero)(dipununduh 21 September 2012)
  2. PT Energy Managemen Indonésia(dipununduh 21 September 2012)