Enchilada

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Enchilada
Enchilada Rice Beans.jpg
Enchiladas with mole, served with refried beans and Spanish rice
Panggonan asalMexico
Woworan pokokTortillas, chili pepper sauce, meat
Buku masakan: Enchilada  Médhia: Enchilada
Enchilada

Lan enchilada ( /ˌɛnˈlɑːdə/, Pangucap cara Spanyol: [entʃiˈlaða] ) yaiku tortilla jagung sing digulung lan diisi karo saus gurih. Enchilada bisa diisi karo macem-macem bahan, kalebu daging, keju, kacang buncis, kentang, sayuran utawa kombinasi. Saos uga bisa digunakake kanggo nutupi enchilada, kalebu saos adhedhasar lombok kayata salsa roja, macem-macem mol, utawa saus adhedhasar keju, kayata chili con queso . Asal saka Meksiko, enchiladas minangka panganan umum ing masakan Meksiko .