Emil Gregory Steiner

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Emil Gregory Steiner
Gambar:EmilSteiner.jpg
Lair (1978-11-30) Novèmber 30, 1978 (umur 41)
Philadelphia, Pennsylvania
PakaryaAuthor and Journalist
BangsaAmerican, Czech
GènreFiction, Journalism
Karya gedhé"Drunk Driving" [1]

Emil Gregory Steiner (lair 30 November, 1978) iku sawijining novelis lan wartawan Amérikah Sarékat sing saiki nulis ing The League [2] -- washingtonpost.com's NFL discussion platform.

Pranala njaba[besut | besut sumber]