Eiteråga

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Eiteråga
Eiterå
Désa
Sesawangan ing Eiterå
Sesawangan ing Eiterå
Eiteråga kapernah ing Nordland
Eiteråga
Eiteråga
Eiteråga kapernah ing Norway
Eiteråga
Eiteråga
Prenahé ing Nordland
Koordhinat: 66°23′48″N 14°40′04″E / 66.39667°N 14.66778°E / 66.39667; 14.66778Koordhinat: 66°23′48″N 14°40′04″E / 66.39667°N 14.66778°E / 66.39667; 14.66778
NagaraNurwègen
WewengkonNurwègen Lor
Kabupatèn (County)Nordland
DhistrikHelgeland
MunisipalitasRana
Élepasi[1]94 m (308 ft)
Zona wektuCET (UTC+01:00)
 • Usum panas (DST)CEST (UTC+02:00)
Kodhé pos8630 Storforshei

Eiteråga utawa Eiterå iku sawijining désa sing dumunung ing nagara Nurwègen.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Eiteråga" (ing basa Norwegian). yr.no. Dijupuk 2011-12-22.