Eiteråga

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Eiteråga
Eiterå
Désa
Sesawangan ing Eiterå
Sesawangan ing Eiterå
Eiteråga iku kapernah ing Nordland
Eiteråga
Eiteråga
Eiteråga iku kapernah ing Norway
Eiteråga
Eiteråga
Prenahé ing Nordland
Koordhinat: 66°23′48″N 14°40′04″E / 66.39667°N 14.66778°E / 66.39667; 14.66778Koordhinat: 66°23′48″N 14°40′04″E / 66.39667°N 14.66778°E / 66.39667; 14.66778
Nagara Nurwègen
Wewengkon Nurwègen Lor
Kabupatèn (County) Nordland
Dhistrik Helgeland
Munisipalitas Rana
Élevasi[1] 94 m (308 ft)
Zona wektu CET (UTC+01:00)
 • Usum panas (DST) CEST (UTC+02:00)
Kodhé pos 8630 Storforshei

Eiteråga utawa Eiterå iku sawijining désa sing dumunung ing nagara Nurwègen.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. ^ "Eiteråga" (ing basa Norwegian). yr.no. Dijupuk 2011-12-22.