Eiteråga

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Eiteråga
Eiterå
Désa
Sesawangan ing Eiterå
Sesawangan ing Eiterå
Masalah Lua ing Modhul:Location_map larik 502: Unable to find the specified location map definition: "Module:Location map/data/Norway" does not exist.Prenahé ing Nordland
Koordhinat: 66°23′48″N 14°40′04″E / 66.39667°N 14.66778°E / 66.39667; 14.66778Koordhinat: 66°23′48″N 14°40′04″E / 66.39667°N 14.66778°E / 66.39667; 14.66778
NagaraNurwègen
WewengkonNurwègen Lor
Kabupatèn (County)Nordland
DhistrikHelgeland
MunisipalitasRana
Élepasi[1]94 m (308 ft)
Zona wektuCET (UTC+01:00)
 • Usum panas (DST)CEST (UTC+02:00)
Kodhé pos8630 Storforshei

Eiteråga utawa Eiterå iku sawijining désa sing dumunung ing nagara Nurwègen.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Eiteråga" (ing basa Norwegian). yr.no. Dijupuk 2011-12-22.