Eiksmarka

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Eiksmarka
Désa ing Norwegia
Norske landsdeler H.png
Nagara  Norway
CET (UTC+1)
 • Mangsa Panas (DST) CEST (UTC+2)

Eiksmarka punika désa dumunung ing nagara Norwegia.

Delengen uga[besut | besut sumber]

Réferènsi[besut | besut sumber]


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Eiksmarka&oldid=1012176"