Edmond Perrier

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Edmond Perrier (1844-1921)

Jean Octave Edmond Perrier (9 Mèi 1844 - 31 Juli 1921) inggih punika nimpuna zologi asal Prancis lair ing Tulle. panjenenganipun sinau babagan invèrtebrata (annelida sarta echinodermata). Panjenenganipun sedulur saking nimpuna zologi Rémy Perrier (1861-1936).

Cathetan suku[besut | besut sumber]

Wikisource
Wikisource basa Inggris ndarbeni kaca perkawis