Dynów

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Dynów
POL Dynów COA.svg
Lambang Dynów
Barkas:POL Dynów map.svg
Lokasi Dynów
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Padunung: ... jiwa
Pelat nomer kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Dynów
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Dynów (Jerman Denoph) iku sawijining kutha ing Polen. Kutha iki sing ndunungi... jiwa.