Duke

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Pralambang duke arupa mahkota

Duke punika istilah kang ana ing Inggris kang dianugrahake déning gelar kabangsawanan.Tembung duke kaasal saka basa Prancis duc, uga kaasal saka basa Latin dux kang ngandut arti "pamimpin". Gelar punika kaanugrahake déning karajan Éropah wiwit Abad Partengahan. Istilah ing Walanda ya iku hertog lan ing Jerman, Herzog. Wujud femininé duchessjroning basa Inggris, duchesse jroning basa Prancis, hertogin ing basa Walanda lan Herzogin jroning basa Jerman.

Cathetan suku[besut | besut sumber]

Cithakan:Portail

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Duke&oldid=984782"