Dongkrak

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Jackscrew.gif

Dongkrak ya iku perkakas kanggo ngangkat barang sing abot, kayadéné mobil.

Delengen uga[besut | besut sumber]

Réferènsi[besut | besut sumber]