Dongkrak

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Jackscrew.gif

Dongkrak ya iku perkakas kanggo ngangkat barang sing abot, kayadéné mobil.

Delengen uga[besut | besut sumber]

Réferènsi[besut | besut sumber]