Dongkelan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Dhongkèlan [1] punika désa ingkang wonten ing Kacamatan Séwon, Kabupatèn Bantul. Tembung dhongkèlan punika saking pepundhèn désa ingkang namanipun Kyai Dhongkèl.

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. Dongkelan (dipununduh tanggal 06 Juni 2012)