Donetsk

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Donetsk utawa Donyetsk (basa Ukraina Донецьк; Ruslan Донецк) iku kutha ing Ukraina. Kutha iki uga naté ndarbèni jeneng Yuzovka, Staline lan Stalino. Kutha iki diadegaké déning sawijining wong Karajan Manunggal (saka Wales) kang jenengé John Hughes. Yuzovka iku dhedhasar jeneng iki miturut pocapané wong Ruslan utawa Ukraina.