Donetsk

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search

Donetsk utawa Donyetsk (basa Ukraina Донецьк; Rusia Донецк) iku kutha ing Ukraina. Kutha iki uga naté ndarbèni jeneng Yuzovka, Staline lan Stalino. Kutha iki diadegaké déning sawijining wong Karajan Manunggal (saka Wales) kang jenengé John Hughes. Yuzovka iku dhedhasar jeneng iki miturut pocapané wong Rusia utawa Ukraina.