Donetsk

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Donetsk utawa Donyetsk (basa Ukraina Донецьк; Rusia Донецк) iku kutha ing Ukraina. Kutha iki uga naté ndarbèni jeneng Yuzovka, Staline lan Stalino. Kutha iki diadegaké déning sawijining wong Britania (saka Wales) sing jenengé John Hughes. Yuzovka iku adhedhasar jeneng iki miturut pocapané wong Rusia utawa Ukraina.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Donetsk&oldid=1029286"