Dolsk

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Dolsk
POL Dolsk COA.svg
Lambang Dolsk
120px
Lokasi Dolsk
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Padunung: ... jiwa
Pelat nomor kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Dolsk
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Dolsk (Jerman Dolzig) iku sawijining kutha ing Polen. Kutha iki nduwé padunung ... jiwa.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Dolsk&oldid=1090840"