Dollar Suriname

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Dollar Suriname iku mata valuta Suriname wiwit taun 2004. Sadurungé ya Gulden Suriname. Valutané diganti amarga gulden Suriname ngalami hiperinflasi. Banjur dhuwit 1.000 gulden Suriname diganti 1 dollar. Nanging koin-koin olèh dienggo manèh nganggo aji sing mbiyen.