Dollar Suriname

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa

Dollar Suriname iku mata uang Suriname wiwit taun 2004. Sadurungé ya Gulden Suriname. Mata uange diganti amarga gulden Suriname ngalami hiperinflasi. Banjur dhuwit 1.000 gulden Suriname diganti 1 dollar. Nanging koin-koin oleh dienggo manèh nganggo nilai sing mbiyen.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Dollar_Suriname&oldid=1003168"