Dollar Suriname

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search

Dollar Suriname iku mata valuta Suriname wiwit taun 2004. Sadurungé ya Gulden Suriname. Valutané diganti amarga gulden Suriname ngalami hiperinflasi. Banjur dhuwit 1.000 gulden Suriname diganti 1 dollar. Nanging koin-koin olèh dienggo manèh nganggo aji sing mbiyen.