Gim komputer

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
(Kaelih saka Dolanan komputer)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Spacewar!, salah siji dolanan komputer kapisan (1961)

Gim komputer (basa Inggris: computer game) yaiku jenis video gim sing dimainakē ing komputer.[1]

Tuladha dolanan komputer[besut | besut sumber]

Referensi[besut | besut sumber]

  1. "Computer and Video Game Software Sales Reach Record $7.3 Billion in 2004" (Press release). Entertainment Software Association. January 26, 2005. Dijupuk 2006-10-15.