Dolanan komputer

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Spacewar!, salah siji dolanan komputer kapisan (1961)

Dolanan komputer utawa dolanan vidéo (saka basa Inggris computer game utawa video game) iku jinis dolanan visual sing dimainaké mawi piranti komputer lan kelir élèktronik.

Tuladha dolanan komputer[besut | besut sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Dolanan_komputer&oldid=1024297"