Gim komputer

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
(Kaelih saka Dolanan komputer)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Spacewar!, salah siji dolanan komputer kapisan (1961)

Gim komputer utawa gim vidhéo (basa Inggris: computer game utawa video game) iku jinis gim visual sing dimainaké mawa piranti komputer lan kelir èlèktronik.

Tuladha dolanan komputer[besut | besut sumber]