Dolanan komputer

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados
Spacewar!, salah siji dolanan komputer kapisan (1961)

Dolanan komputer utawa dolanan vidéo (saka basa Inggris computer game utawa video game) iku jinis dolanan visual sing dimainaké mawi piranti komputer lan kelir élèktronik.

Tuladha dolanan komputer[sunting | besut sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Dolanan_komputer&oldid=1024297"