Dobre Miasto

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Dobre Miasto
POL Dobre Miasto COA.svg
Lambang Dobre Miasto
120px
Lokasi Dobre Miasto
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Padunung: ... jiwa
Pelat nomer kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Dobre Miasto
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Dobre Miasto (Jerman Guttstadt) iku sawijining kutha ing Polen. Kutha iki sing ndunungi... jiwa.