Dobre Miasto

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Dobre Miasto
POL Dobre Miasto COA.svg
Lambang Dobre Miasto
120px
Lokasi Dobre Miasto
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Padunung: ... jiwa
Pelat nomor kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Dobre Miasto
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Dobre Miasto (Jerman Guttstadt) iku sawijining kutha ing Polen. Kutha iki nduwé padunung ... jiwa.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Dobre_Miasto&oldid=1090968"