Dobiegniew

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Dobiegniew
POL Dobiegniew COA.svg
Lambang Dobiegniew
120px
Lokasi Dobiegniew
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Padunung: ... jiwa
Pelat nomor kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Dobiegniew
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Dobiegniew (Jerman Woldenberg) iku sawijining kutha ing Polen. Kutha iki nduwé padunung jiwa.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Dobiegniew&oldid=1090671"