Disuq

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Disuq.

Disuq (Basa Arab دسوق‎) iku sawijining kutha ing Dèlta Kali Nil, Mesir. Pedunung kutha iki kira-kira ana 137,660 jiwa (2011).