District 13: Ultimatum

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

District 13: Ultimatum iku film terusan saka episodé film District 13[1]. Tasih dipungkasi cariyos saka produser Luc Besson. Film iki tasih dibintangi kaliyan David Belle lan Cyril Raffaelli, uga tasih diparingi peran Leito lan Damien.

Poster District 13: Ultimatum

Réferènsi[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Cithakan:Luc Besson