Dirk van Cloon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Dirk van Cloon (Batavia, 1684 - Batavia, 10 Maret 1735), iku Gubernur-Jendral Hindhia-Walanda sing kaping 23. Dhèwèké maréntah antara taun 17321735.


Uga delengen[besut | besut sumber]