Dina Statistik Sadonya

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Dina Statistik Sadonya
Tanggal20 Oktober 2010; 2015
Frékuwènsipindho

Dina Statistik Sadonya dibiwada kaping pisan dhèk 20 Oktober 2010. Dina pèngetan iki dibiwara déning Komisi Statistik Pasarékatan Bangsa-Bangsa.[1] Kala samana, 103 nagara mahargya Dina Statistik nasional. Iki wis kalebu 51 nagara-nagara Afrika sing bebarengan mahargya Dina Statistik Afrika surya 18 Nopèmber.[2] Sajeroning surya 20 Oktober kala samana uga, Kawula Statistik Kraton ana ing Britania Raya uga nglabuhi kampanye melèk statistik. Kampanye iki diarani getstats lan dilabuhaké pukul 20:10 wayah kana.[3] Dina pèngetan iki dibiwada manèh ing taun 2015.[4]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. United Nations: World Statistics Day
  2. United Nations: National Statistics Day
  3. http://www.getstats.org.uk
  4. World Statistics Day 2015

Pranala njaba[besut | besut sumber]