Dimitrie Brândză

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Dimitrie Brândză.jpg

Dimitrie Brândză (18461895) adalah seorang botanis Rumania sing uga pendiri Kebun Botani Bukares, dimana saiki kebun iku dijenengake dengan namanya sebagai penghargaan atas jasa-jasane.

Dewekne tau dadi professor saka Universitas of Iaşi lan Universitas Bukares, uga anggota saka Akademi Ilmuwan Rumania.

Saat iki beliau wes sedha lan disareake nduk pemakaman Bellu di Rumania.

Pranala njaba[besut | besut sumber]