Dillegrout

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Bardolf, sajian sing dianggep padha karo dillegrout

Dillegrout minangka salah sawijining olahan tradisional sing ditampilake ing penobatan raja lan ratu ing Inggris dening para pemegang manor Addington ing serjeanty pawon . Umume dianggep minangka sup utawa sup sing digawe saka susu almond, capon, gula, lan rempah-rempah, nanging sajian kaya bahan bubur wis diterangake. Dillegrout pisanan ditampilake ing taun 1068 ing penobatan Matilda saka Flanders, garwane William the Conqueror, lan presentasi pungkasane yaiku ing penobatan George IV ing taun 1821.