Digarokaké dilukokaké

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Digarokaké dilukokaké iku paribasan sing tegesé dikongkon nyambut gawé abot.

Uga delengen[besut | besut sumber]