Didhadhunga medhot, dipalangana mlumpat

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Didhadhunga medhot, dipalangana mlumpat iku paribasan sing tegesé wong kang kenceng karepé, ora kena dipenggak manèh.

Uga delengen[besut | besut sumber]