Dhandhang diunèkaké kuntul, kuntul diunèkaké dhandhang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Dhandhang.

Dhandhang diunèkaké kuntul, kuntul diunèkaké dhandhang iku paribasan sing tegesé ala diunèkaké becik, becik diunèkaké ala.

Uga delengen[besut | besut sumber]