Dhandhang diunèkaké kuntul, kuntul diunèkaké dhandhang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Dhandhang diunèkaké kuntul, kuntul diunèkaké dhandhang iku paribasan sing tegesé ala diunèkaké becik, becik diunèkaké ala.

Uga delengen[besut | besut sumber]