Denis Diderot

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Denis Diderot

Denis Diderot (lair 5 Oktober 1713 ing Langres - tilar donya ing 31 Juli 1784 ing Paris, Prancis) iku sawijining panulis, filsuf lan ngèlmuwan Prancis. Dhèwèké sing kapisan nulis Encyclopédie modèrn.