Dedege dhuwur kencur

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Dedegé dhuwur kencur iku sawijining sanepa sing tegesé cendhek banget.

Uga delengen[besut | besut sumber]