Dear Land of Guyana, of Rivers and Plains

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Dear Land of Guyana, of Rivers and Plains iku lagu kabangsané Guyana.


Tèks[sunting | sunting sumber]

Alihbasa[sunting | sunting sumber]