Dark Knight

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Dark Knight utawa The Dark Knight''''' ya iku jeneng parapan kang umum kanggo superhero DC Comics Batman.

Dark Knight bisa ngarujuk Tumuju:

Komik[besut | besut sumber]