Dark Knight

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Dark Knight utawa The Dark Knight''''' ya iku jeneng parapan kang umum kanggo superhero DC Comics Batman.

Dark Knight bisa ngarujuk Tumuju:

Komik[besut | besut sumber]