Dan Perang Pun Usai

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Dan Perang Pun Usai
Panganggit Ismail Marahimin
Nagara Indonésia Indonesia
Pangecapan Pustaka Jaya
Kala babar
1979
Kaca 244 kaca

Dan Perang Pun Usai iku novèl kang dianggit déning Ismail Marahimin.[1] Novèl iki dibabar ing taun 1979. Ismail Marahimin nulis novèl iki nalika piyambaké mèlu Sayembara Mengarang Roman Dewan Kesenian Jakarta ing taun 1977. Novèl iki uga wis tau diterjemahake menyang basa Inggris.

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. Dendy Sugono, ed. (2003). Ensiklopedia Sastra Indonesia Modern. Bandung: Pusat Basa Departemen Pendidikan Nasional. k. 1-3. ISBN 979-692-283-5.  Tèks "author" dikiwakaké (pitulung)