Dampfnudel

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Dampfnudel
CDampfnudelnWP6.jpg
JinisSweet bread
Panggonan asalGermany and Alsace
Woworan pokokFlour, water, yeast, butter or margarine; sometimes eggs or sugar
Buku masakan: Dampfnudel  Médhia: Dampfnudel

Dampfnudel (jamak Dampfnudeln , surem "mie kukus"; Alsatian : Dampfnüdel ) yaiku olah-olahan sa jinis roti putih utawa roti manis sing dipangan minangka panganan utawa panganan cuci mulut ing Jerman, Ostenrik [1] lan ing Prancis ( Alsace ). Iki minangka panganan khas ing Jerman sisih kidul.

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. N. F. Simpson. "Dampfbuchteln — Sweet Yeast Dumplings". Delicious Days. Dibukak ing October 1, 2016.