Dalan layang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Gambar:Jalanlayang.jpg
Dalan layang ing jalur Pantura ngliwati kawasan kutha

Dalan layang iku dalan sing dibangun ora sebidhang kanggo ngéndhani laladan/kawasan macet, ngliwati simpangan karo ril sepur kanggo ngundhakaké kacepetan lan kaslametan.

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Réferènsi[besut | besut sumber]