Dai Kano

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Dai Kano
Katerangan priangga
Jeneng dawa Dai Kano
Posisi main Bèg
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
1995 Kashiwa Reysol

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi.


Dai Kano (lair 28 Agustus 1974; umur 46 taun) iku juru main bal-balan saka Jepang.

Karir[besut | besut sumber]

Dai Kano éntuk main ing Kashiwa Reysol.

Pranala njaba[besut | besut sumber]