DSLR

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Digital Single Lens Reflex (Digital SLR utawa DSLR) ya iku kodhak dhigital kang migunakaké sistem pangilon otomatis lan pentaprisma utawa pentamirror minangka nerusaké cahya saka lensa tumuju déning viewfinder.

Réferènsi[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Cithakan:Fotografi-stub