DSLR

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa


Digital Single Lens Reflex (Digital SLR utawa DSLR) ya iku kamera digital kang migunakaké sistem cermin otomatis lan pentaprisma utawa pentamirror minangka nerusaké cahya saka lensa tumuju déning viewfinder.

Réferènsi[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Cithakan:Fotografi-stub