DSLR

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa


Digital Single Lens Reflex (Digital SLR utawa DSLR) ya iku kamera digital kang migunakake sistem cermin otomatis lan pentaprisma utawa pentamirror minangka nerusake cahya saka lensa tumuju dèning viewfinder.

Réferènsi[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Cithakan:Fotografi-stub

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=DSLR&oldid=1101167"