DSLR

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search

Digital Single Lens Reflex (Digital SLR utawa DSLR) ya iku kodhak dhigital kang migunakaké sistem pangilon otomatis lan pentaprisma utawa pentamirror minangka nerusaké cahya saka lensa tumuju déning viewfinder.

Réferènsi[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Cithakan:Fotografi-stub