Dülmen

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Dülmen
Balé Kutha lan Alun-Alun
Balé Kutha lan Alun-Alun
Coat of arms of Dülmen
Coat of arms
Masalah Lua ing Modhul:Location_map larik 501: Unable to find the specified location map definition. Neither "Module:Location map/data/Jerman" nor "Template:Location map Jerman" exists.
Koordhinat: 51°49′51″N 7°16′42″E / 51.83083°N 7.27833°E / 51.83083; 7.27833Koordhinat: 51°49′51″N 7°16′42″E / 51.83083°N 7.27833°E / 51.83083; 7.27833
NagaraJerman
PrajaRhine-Westphalia Lor
Laladan admin.Münster
DhistrikCoesfeld
Pamaréntahan
 • MayorElisabeth Stremlau (SPD)
Laladan
 • Gunggung184,49 km2 (7,123 sq mi)
Élepasi46 - 150 m (−446 ft)
Cacah warga (2015-12-31)[1]
 • Gunggung46.613
 • Pepadhet2.5/km2 (6.5/sq mi)
Zona wektuCET/CEST (UTC+1/+2)
Postal codes48249
Dialling codes02594 (sawenèh dhistrik béda)
Plat montorCOE
Situs wèbwww.duelmen.de

Dülmen iku sawijining kutha ing dhistrik Coesfeld, Rhine-Westphalia Lor, Jerman.

Géografi[besut | besut sumber]

Dülmen kapernah ing iring kidulé laladan Münsterland, antarané Kali Lippe ing bang kidulé, Pagumukan Baumberge ing bang loré, lan Kali Ems ing bang wétané. Laladan Ruhr kapernah ing bang kidulé Dülmen.

Kuthamadya tangga-teparo [besut | besut sumber]

  • Haltern
  • Reken
  • Coesfeld
  • Billerbeck
  • Nottuln
  • Senden
  • Lüdinghausen

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. "Amtliche Bevölkerungszahlen". Landesbetrieb Information und Technik NRW (ing basa Jerman). 18 July 2016.