Dèwi Manuhara

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Dewi Manuhara, wonten ing paringgitan Jawa punika putranipun Wiku Manikara saking pratapan Tirtakawana. Panjenenganipun éndah sanget. Dewi Manuhara minangka garwanipun Arjuna, ugi gadhah putri kembang, ingkang asma Pergiwa kaliyan Pergiwati.