Czchów

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados
Czchów
POL Czchów COA.svg
Lambang Czchów
120px
Lokasi Czchów
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Padunung: ... jiwa
Pelat nomor kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Czchów
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Czchów (Jerman Weissenkirchen) iku sawijining kutha ing Polandia. Kutha iki nduwé padunung ... jiwa.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Czchów&oldid=1001803"