Czarne

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Czarne
POL Czarne COA.svg
Lambang Czarne
Barkas:POL Czarne map.svg
Lokasi Czarne
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Padunung: ... jiwa
Pelat nomer kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Czarne
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Czarne (Jerman Hammerstein) iku sawijining kutha ing Polen. Kutha iki sing ndunungi... jiwa.