Cross Mobile

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Cross Mobile
Publik
IndhustriElektronik
Kantor gedhéJakarta, Indonesia
Sloganfoundation = 2011
Sana jaringanwww.crossmobilephone.com

Cross Mobile iku sawijining firma èlèktronik asal Indonésia. Firma iki diadegaké ing taun 2011 ing Jakarta. Firma iki ngasilaké warna-warna piranti èlèktronik lan mligi tilpun sèlulêr.

Pranala njaba[besut | besut sumber]