Crash Landing on You

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Crash Landing on You
Jeneng liya
  • Emergency Love Landing
  • Love's Crash Landing
  • Crash Landing of Love
Hangul사랑의 불시착
GenreKomedi romantis[1]
Digawé déningStudio Dragon
Ditulis déningPark Ji-eun
ProduserLee Jeong-hyo
Diparagakaké
Negara asalKorea Kidul
Basa asliKorea
Prodhuksi
Kapernah
Prodhuksi
DistributortvN
Pambabaran
Saluran tivitvN
Format gambar1080i (HDTV)
Format swaraDolby Digital
Lakuné acara14 Dhésèmber 2019 (2019-12-14) –
Fèbruari 16, 2020 (2020-02-16)
Pranala jaba
Website
Production website

Crash Landing on You (Hangul사랑의 불시착 ; RRSarangui Bulsichak ; lit. Love's Emergency Landing) yaiku seri televisi Korea Kidul taun 2019 sing dibintangi dening Hyun Bin, Son Ye-jin, Kim Jung-hyun, lan Seo Ji-hye. Drama iki ditayangke saben Sabtu lan Minggu pukul 21:00 (WSK) ing tvN saka 14 Desember 2019 nganti 16 Februari 2020.[1]

Referensi[besut | besut sumber]

  1. a b Kim, Jin-suk. "Hyun Bin and Son Ye Jin to reunite in tvN's new drama". V Live. JTBC Plus. Dibukak ing July 18, 2019.
  2. "손예진X현빈X박지은 '사랑의 불시착' 측 "8월 말 스위스 촬영차 출국"(공식)". Naver (ing basa Korea). Newsen. Dibukak ing July 31, 2019.
  3. Masalah sitiran: Tenger <ref> ora trep; ora ana tèks tumrap refs kanthi jeneng Mongolia

Pranala jaba[besut | besut sumber]