Cory Booker

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Cory Anthony Booker
Cory Booker.jpg
Pakaryan Senator[1]
Bojo Ora Ana
Pasangan Ora Ana
Anak Ora Ana
Wong tuwa Cary Booker[2]
Dulur Cary Booker II[3]
Sana jaringan https://corybooker.com

Cory Anthony Booker iku politisi Amérika Sarékat, senator kanggo New Jersey.[4] Dheweke dadi anggota Partai Demokrat. Ing tanggal 1 Februari, 2019, dheweke ngumumake dheweke bakal mbukak kanggo pemilu presiden Amerika Serikat ing taun 2020.[5] Dheweke dianggep minangka calon paling apik ing Partai Demokrat. [6] Jimmy Carter ngarep-arep supaya dheweke dadi presiden.[7][8]

Cuplikan magepokan Cory Booker ing Wikicuplik

  1. https://www.booker.senate.gov/
  2. https://www.nj.com/politics/index.ssf/2013/10/cory_bookers_father_dead_at_76.html
  3. https://heavy.com/news/2019/02/cary-booker-cory-booker-brother/
  4. Christopher Zara (2013-09-07). "Cory Booker, NJ Senate Hopeful And Twitter Phenom, Leaving Waywire?". International Business Times. Dijupuk 2019-02-10. 
  5. Buck, Rebecca (2019-02-01). "Cory Booker announces he is running for president". CNN. Dijupuk 2019-02-09. 
  6. Buck, Rebecca (2019-01-04). "Cory Booker's campaign begins to take shape as he closes in on 2020 decision - CNNPolitics". Cnn.com. Dijupuk 2019-02-11. 
  7. Anapol, Avery. "Jimmy Carter tells Booker: 'I hope you run for president'". thehill. Dijupuk 2019-02-09. 
  8. Starostinetskaya, Anna. "Jimmy Carter Backs Vegan Senator Cory Booker for President in 2020". vegnews. Dijupuk 2019-02-09.