Conrad Centennial Singapore

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Koordhinat: 1°17′37″N 103°51′31″E / 1.29361°N 103.85861°E / 1.29361; 103.85861

Conrad Centennial Singapore
250px
Lokasi Temasek Boulevard, Marina Centre, Singapura
Coordinates 1°17′37″N 103°51′31″E / 1.29361°N 103.85861°E / 1.29361; 103.85861
Manajemen Conrad Hotèls
Sing duwé Pontiac Land Singapore
Kamar 507
Suite 25
Tingkat 21
Website Conrad Centennial Singapore

Conrad Centennial Singapore (Cina:港丽酒店) ya iku sawijining hotèl kang dumunung ing Millenia Singapore, Marina Centre, Singapura. Hotèl iki duwé 507 kamar tamu (kalebu 25 suite) lan 31 lanté lan loro lanté ngisor lemah. Gedhung parkiré uga digunakaké déning Millenia Walk. Conard Centennial mènèhi layanan binatu karo hotèl seduluré, The Ritz-Carlton Millenia Singapore. Rong hotèl iki diduwèni déning perusahaan kang padha, Pontiac Land (diadegake déning kulawarga Kwee).

Restoran hotèl[besut | besut sumber]

Menghadap atas hotèl

Gerai panganan lan ombenan ing Conrad Centennial Singapore dioperasekake déning pangelola kang padha.

  • Oscar's
  • Oscar's Sidewalk Terrace
  • Golden Peony
  • Lobby Lounge
  • Salon by the Pool

Kamar[besut | besut sumber]

Hotèl iki duwé 507 kamar ing 31 lanté kanthi 96 kamar sambung lan 25 suite[1]

Uga delengen[besut | besut sumber]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Conrad Centennial Singapore". Dijupuk 2008-02-23. 

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Cithakan:Hotèl ing Singapura