Clara De Run

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Clara De Run iku, sawijining wong wadon sing menang sayembara Ratu Ayu ing Malaysia taun 1965. Kala iku kenya iki dianggep sing ayu dhéwé.

Kenya iki yèn dideleng saka jenengé katonané wong katurunan Éropah.

Uga delengen[besut | besut sumber]